27 září 2006

Hladinka má novou image

Málem bych zapomněl! Ale teď sem si vzpomněl a musim sem napat takovou příhodu co se nám stala v pondělí. Si tak lážo plážo sedíme s Kocovinou v a2, popíjíme už asi šestý pi druhou kofolu, nasáváme poklidnou atmosféru pondělního podvečera...

a v tom šok!!! Ke stolu přijde takovej hustej maník a spustí "hej pyčo jak je pyčo vám to dneska vůbec nejede volové" - kouknem na sebe s Kocovinou - v očích šok - co to je kua za týpka. Maník na nás čumí a řve "kua chlastáme, mám žízeň!".

Hlas zní povědomě. Kua toho musim odněkud znát. A Kocovina na to kápnul "voe přepálenej.kua.starte, dyť je to přece Hladinka". Tvářim se nechápavě, prohlížím si toho hustýho gangsta pankabije a v tom mi to docvakne "CVAK", teda "a jóóó".

A hned se ptám "Hladinko, co sis to udělal voe s vlasama??" a nechápavě kroutim hlavou (nejdřív doleva, potom doprava a na semforech rovně). "To čumíte plantažníci co", hlásí Hladinka, "komplet novej účes, vzadu trochu melírek - a ani mě to moc pyčo nestálo! Hlavně ta nová barva byla voe úplně zadarmíko - sem sehnal v akci barvu pyčo eňo ňůňo - transparentní!!!!"

No a poučení na závěr - kdo chce vidět Hladinku s novym jezdeckym účesem, tak by měl co nejdřív vyrazit chlastat!!!

1 Comments:

At 02 října, 2006 14:41, Blogger Hladinka said...

Uz to pyco odrusta, ale brzy sezenu nove zasoby transparentky a nabarvim si celo hlavu... at vlasy vlaji, hoj hoj, je ze me zase metalista :)

 

Okomentovat

<< Home