16 června 2006

sme slavnýýý !!!!!

ráno sem si tak ležel a přemejšlel jestli jít do hokny nebo to zabalit :-) a vtom voe telefon "zapni komp. sme slavný voe!!!". čumim, nechápu... tak zapínám komp, než ta mrcha digitální naběhne, tak du postavit vodu na kafe.

do toho zvonek u dveří. sousedka s kytkou a bonboniérou "moc vám gratuluju pane inženýre, to mě v životě nenapadlo, že u nás v baráku bude bydlet taková celebrita. Nepodepsal byste se pane inženýre taky dceři do památníčku? a co kdybyste přišel zítra na oběd, tady naše Bětka moc ráda vaří..." (možná ráda vaří, ale zato je hnusná jak hladinkovo pupínkatá ;) prdel). čumim, seberu čekuládu (ke kafi se hodí), kytku hodim do koše, a nechápu. O co tady kua de??? Outlook na mě zuřivě huláká "pošta debyle", tak už to naběhlo.

Du zjistit co se tady xakru děje... přečtu dalších pár gratulací a závistivejch nadávek a konečně se začínám dostávat do obrazu... o JEZDCÍCH píšou na zive.cz !!! a to dokonce na čestnym místě (poslední věta článku) a ještě ke všemu s patřičnou úctou ;-)))

pod náporem návštěvníků, kteří se nechali zlákat na kecy o chlastu a sprostý slova (můžeme si přát lepší propagaci?? heh), ale bohužel padají servery. google by měl posílit hardware :-)

no fajné... aspoň budeme mít večer co oslavovat a nebudem muset chlastat jen tak z donucení (jak se to občas stává i v lepších rodinách) ;)

no a pro ty co se nechali zlákat na sprostý slova a teď mlátí vzteky do klávesnice, pže tu žádný nenašli: děte do prdele pyčo.

a pro Hladinku (od tebe by se voe goebbels mohl učit) - "A máme ty mediální mrdky pořešený..." (pozor ta hláška je kopyrajtovaná a šlohnul sem ji z Ivánka)

hawk :-)

[celý článek na zive.cz]

5 Comments:

At 16 června, 2006 10:38, Blogger přepálenej*start said...

a to mě taky dokáže nasrat. tady plodim článek a když to domrdám až na web, tak zjistim, že Kocovina už tam postnul víceméně to samý. včíl sem tu teď za kokota. fok. večer to pořešíme na bláhovce ;-)

 
At 16 června, 2006 10:55, Blogger Hladinka said...

Jakej pupínkatej zadek, ty pochvičko??? No to mě tak nadzvedlo, že si musím dát tuplovanýho džejmsna. To si piš, že to na bláhovce pořešíme a ty z toho střízlivej nevyjdes!!!

 
At 16 června, 2006 10:59, Blogger přepálenej*start said...

Musis se se svym handicapem vyrovnat. Jestli s tim mas problem, mohli bysme si o tom spolecne promluvit :P

 
At 16 června, 2006 11:01, Blogger Hladinka said...

Tady nejsme v žádnym Bevrly Hyls voe... ti jednu fláknu, pak to zapijem a bude vyřešíno :)

 
At 16 června, 2006 23:43, Anonymous Anonymní said...

tak panove koukam ze jste slavni :) no toz to budu muset s takovejma sele_britama v acku neco popit. Alkohol podavany v malych davkach neskodi v jakemkoli mnozstvi. Tudiz navrhuju dat hlavy dohromady pac absint tuzi kolektif. :)

 

Okomentovat

<< Home