13 června 2006

Chuť oslavil maturitu!

A to tak, že luxusně ;-)

Po konzumaci Zlotého Bažanta od přepáleného, začal přemýšlet jak si zpravit chuť a vymyslel geniální plán. Jakože půjde držet fleky na fotbal šest hodin před začátkem zápasu. Naštěstí se musel ještě zastavit v práci, takže se k pivu dostal až ve čtyři odpoledne, a tak jsme ho zastihli v půl šesté ještě při smyslech.

No a pak nám začal fotbal a bylo veselo, bo naši dali hned na začátku gól. Chuť, ač slovák jak poleno, skandoval jak o život "Češi do toho!" čímž všem připoměl svou loňslou recitaci vlastenecké básně "Si čech, čech, čech, tak si toho važ, Si čech, čech, čech, tak narovnat se snaž."

Po vítězství našeho hvězdného týmu byl v takové euforii, že navrhoval přítomným slečnám výměnu dresů. Hezká podívaná, jen co je pravda, i když chuti to pak moc neslušelo. No posuďte sami.



Nutno říct, že krásný dres, který Chuť získal, opět vyměnil po přesunu do Áčka s druhou fanynkou. Velikost dresu M se změnila nenávratně na XL, což původní majitelka neviděla zrovna ráda. Tož má teď dresy dva. Do toho na fotce se už vejdu i já.

V Áčku to bylo ještě vůbec zajímavé, spousta lidí začala Chuti gratulovat a imhotepy lítaly, že by se Nefertiti nestačila divit. Náš oslavenec se držel statečně a skoro by ani nespadl, kdyby se ta zem nezačala najednou houpat.

Parádní akce. Fotbal, plzňička a holky do půli těla, co víc si může chlap přat? :)

6 Comments:

At 13 června, 2006 18:13, Anonymous Anonymní said...

ano ano bylo to velicestylově oslavená matura... :o) jen co je pravda.. :o)

 
At 14 června, 2006 13:47, Blogger přepálenej*start said...

fajne to bylo a ne ze ne...
mam tu nachystane este nejaky fotky, tak se snad dneska dostanu k tomu je tady nahrat, a vystavit do celyho sveta toho naseho transexualniho maturanta :-)))

 
At 15 června, 2006 14:46, Blogger Chuť said...

Vy zmrdi člověk vám dá možnost aby ste konečně po 100 letech uvideli kozy(ty v televizi se nepočítaj) a vy si ještě z neho dělate prdel a zostudujete ho nejakými fotkami které jsou stejně predělané ve photoshopu.Příšte se na vás sexualní život vyseru a nechám vás dál jen snít o krásným ženským těle.

 
At 16 června, 2006 10:41, Blogger přepálenej*start said...

dybys ses radši místo toho pindání tady konečně naučil česky voe ;-)

 
At 16 června, 2006 12:13, Blogger Chuť said...

tak já se mám učt česky?Debyle a zitra budeš tvrdit že si to tak chtěl napsat co?

 
At 16 června, 2006 12:53, Blogger přepálenej*start said...

ja sem nikdy nechtel nic napsat. na to me voe nedostanes. a co nezparu, to aspon zamlzim ;)

 

Okomentovat

<< Home